Vše o digitalizaci HR | Už žádné tápání v temnotách ohledně docházky

Přehled o docházce s Company Cloudem.
0 Shares

Přehled o docházce je důležitý nejen pro personalisty a team leadery, ale také pro účetní i samotné zaměstnance. Zjednodušte si život s digitálním pomocníkem, abyste byli pořád v obraze.

Máte rádi překážkový běh? Spousta firem asi ano, protože stále řeší docházku pomocí excelových tabulek. Pak má přehled maximálně ten, kdo je vyplňuje. Ale zaměstnanci, vedení a účetní jsou ztraceni. Mnohdy dokonce ani neví, na koho se obrátit, pokud něco potřebují a jediná kolegyně, která se v tom vyzná, je zrovna na dovolené.

Excel vám sdílení informací o docházce neusnadní. Aplikace ano.

Nestavějte sami před sebou zbytečnou řadu bariér a raději vyběhněte směrem k digitalizaci: hlídejte si docházku s pomocí HR aplikace! Přehled v docházce byl jedním z bodů, na který se zaměřil vývojářský tým našeho komplexního HR systému Speybl. V čem vám digitální nástroj předávání informací o docházce mezi vedením, personalisty, zaměstnanci a týmy usnadní?

  • Pohledem rychle zjistíte, s kým se dnes potkáte v kuchyňce a koho budete muset shánět na home office.
  • Zaměstnanci jedním kliknutím nahlásí návštěvu lékaře či odešlou žádost o dovolenou, home office nebo jiné volno.
  • Vedoucí týmů zaplesají nad jednodušším schvalováním žádostí o volno. Všechny uvidí na jednom místě ve svém profilu a jedním klikem každou žádost odsouhlasí nebo zamítnou.
  • Pro celý tým bude snadnější plánování dovolených. Jako zaměstnanec hned vidíte, kdy má nahlášenou dovču váš kolega a vy tedy musíte sedět v kanceláři, a kdy si naopak můžete vydechnout vy. Vedoucí pak může žádosti koordinovat a schvalovat tak, aby se nekřížily.
  • Radost bude mít i účetní. Díky možnosti napojení na jakýkoliv účetní systém, který to dovoluje, má hned po ruce všechny relevantní informace pro zpracování mezd.

Chcete odstranit překážku v efektivitě a hlídat si docházku pomocí Speyblu? Napište nám.