Vše o digitalizaci HR | Správa majetku a předávacích protokolů může být idylka

Efektivní správa majetku a předávacích protokolů
0 Shares

Představte si to: na první pohled vidíte, kde se nachází který kus firemního majetku, kdy je třeba ho dát do servisu nebo na koho nové vybavení čeká. Není to sci-fi, ale výsledek digitalizace HR.

Ať se jedná o kancelářskou techniku, pracovní nástroje, ochranné pomůcky nebo třeba firemní auta. V majetku je potřeba mít přehled.  

Ovšem lopotné vedení seznamu v excelu a pracné vytváření a uchovávání papírových předávácích protokolů zní jako noční můra personálního oddělení. Nevýhod vidíme hned několik: zabírá to strašnou spoustu času, potřebujete další a další místo pro písemnosti a ne vždycky se vám podaří příslušný dokument a s ním spojenou věc na první dobrou dohledat.

Správná aplikace vám od toho všeho pomůže.

Ušetříte čas. Elektronická evidence majetku je rychlejší. Stačí pár kliknutí a majetek je předán konkrétnímu zaměstnanci, předání stvrzeno přímo v aplikaci a vše uloženo ve složce pracovníka.

Zbavíte se nudných úkonů. Předávací protokoly za vás aplikace vytvoří a vyplní! Stejně jako štítky, které vygeneruje a vy je jen vytisknete a nalepíte, kam chcete. A po načtení QR kódu na štítku okamžitě vidíte danou položku v evidenci.

Ušetříte místo. Netisknete nic, co nechcete. Předávací protokol vystavíte a podepíšete online přímo v aplikaci, kde je také vždy k nahlédnutí. Stejně jako záruční listy a další dokumenty k majetku, které si do aplikace můžete nahrát a přiřadit ke konkrétnímu kusu.

Najdete vše na jednom místě. Konečně máte přehled, kde se nacházejí jednotlivé firemní věci. Ale i naopak – u každého zaměstnance vidíte, co má zapůjčeno. A zaměstnanec se může kdykoliv podívat, co má mít v opatrování. U věcí si můžete poznamenat jejich stav ve chvíli předání nebo k nim přidat fotku.

Sama vám připomene, co je potřeba. Aplikace umí také pohlídat, kdy je na čase zajet s autem do servisu na garanční prohlídku nebo vyměnit zaměstnanci notebook.

Že taková dokonalá aplikace neexistuje? Speybl vás přesvědčí o opaku. Ovládá všechny tyto funkce i mnohem víc.


Pokud chcete Speybl vyzkoušet, spojte se s námi.