O digitalizaci s personalistkou | Nový seriál na blogu Speybl

Povídání o HR s personalistkou.
0 Shares

Náš blog se točí kolem personalistiky a digitalizace HR. A protože nás zajímají skutečná témata, která lidé v HR opravdu řeší, pozvali jsme personalistku Gabrielu Kukučovou, aby se s námi podělila o své zkušenosti. Vítejte u nového seriálu.

Projekt HR systému Speybl se zrodil ze spolupráce ajťáků a odborníků na lidské zdroje. Právě názor lidí z praxe pro nás byl a stále je při tvorbě tohoto systému extrémně důležitý.

„Chceme, aby se na rozvoji Speyblu podíleli právě ti, pro které je hlavně určen. A proto vznikla nová spolupráce s dámami z webu Personalistky.cz, které mají v této oblasti dlouholetou zkušenost a vědí, o čem je HR i digitalizace,“ vysvětluje duchovní otec Speyblu Jan Kožušník.

V seriálu se dotkneme konkrétních otázek z oblasti personálního plánování, různých aspektů náboru a onboardingu, dokumentů a smluv, GDPR, BOZP či hodnocení zaměstnanců. Ale zabrousíme i ke zdánlivě vzdálenějším tématům, jakými jsou vedení porad, firemní časopis a kultura, školení nebo poskytování zpětné vazby. A nebudou chybět ani skutečně praktické zlepšováky

„Víme, jaké věci nám dělaly potíže a jak je vyřešit s pomocí technologií. Digitalizace ušetří opravdu hodně práce a času, který pak můžete věnovat na péči o živé lidi, zatímco tzv. papírování udělá systém za vás. Ale dost personalistů zatím pořádně neví, co vše je možné nebo odkud vůbec s digitalizací začít. A právě to bychom rády pomohly objasnit na konkrétních tématech a příkladech,“ dodává Gabriela Kukučová, která celý seriál odborně zaštítí.


Pokud vás téma zaujalo, sledujte blog Speybl, kde se už brzy můžete těšit na první díl. O tom, že vyšel, vám napíšeme také na Facebooku a LinkedIn. Tak zůstaňte ve spojení.