Vše o digitalizaci HR | Přehled na 2 kliky, realita nebo fikce?

Přehled v HR na 2 kliky.
0 Shares

Jedním z benefitů digitalizace personálního oddělení je fakt, že ušetříte hromadu času a různých mezikroků. Opravdu je reálné mít přehled o firemním HR na pouhá 2 kliknutí?

Pokud se zatím digitalizaci vyhýbáte, pravděpodobně pro vás správa HR znamená spoustu papírů. Efektivní není ani změť obsáhlých tabulek v Excelu. Pusťte si do kanceláře raději moderní technologii a svůj čas můžete věnovat rozvoji zaměstnanců, zlepšování komunikace ve firmě nebo zkrátka tomu, co vás zrovna trápí.

Ale i k digitalizaci se dá přistoupit různě. Například formou celé řady samostatných aplikací, které nejsou vzájemně kompatibilní. Usnadní dílčí kroky, ale čas neušetříte a přehled bude omezený. Dokonce se mohou některé aktivity dublovat. Asi jako s těmi excely, jen za každý nástroj navíc platíte.

Ideální je jednotná aplikace. Ale i zde ještě pozor. Mnohé jsou zbytečně komplikované, používají složité filtry a uživatelům dlouho trvá, než vše nastaví a naučí se s aplikací pracovat. K tomu stále zůstává zbytečné klikání.

Naším tipem je samozřejmě Speybl. Jednoduchý, intuitivní a přehledný.

  • Doslova na dva kliky vidíte, kdo má home office, kdo dovolenou. Žádosti o volno svítí hned na úvodní nástěnce, abyste je nepřehlédli.
  • Stačí kliknout a hned máte jasno, jaký používá zaměstnanec notebook nebo jiný firemní majetek.
  • Údaje, dokumenty a kontakty ve složce zaměstnance pohromadě a ihned k dispozici.
  • Snadno se prokliknete do mzdového systému, ať už používáte jakýkoliv.
  • Při napojení na komunikační platformu, třeba Slack nebo Teamsy, rovnou zaměstnanci napíšete, kdykoliv od něj něco potřebujete.
  • Reporty. Stačí zadat, co chcete, a vyjede kompletní přehled.

Když tedy vyberete dobrý nástroj, není HR na pověstné dva kliky skutečně žádným sci-fi.


Chcete vyzkoušet Speybl na 14 dní zdarma a zcela nezávazně? Napište nám.