Kde se na podzim potkáme? Chystáme se na HRko a Happiness@Work

Na jakých konferencích bude Speybl
0 Shares

Podzim, to je období plné aktivity a setkávání. Mezi lidi se vydává i Speybl. Přijměte pozvání na HR akce, kde se spolu můžeme vidět.

V říjnu vyrazíme hned na dva eventy zaměřené na HR. Protože jsme přesvědčeni, že být v kontaktu přes web, sociální sítě nebo zákaznickou podporu je skvělé, ale osobnímu setkání se nic nevyrovná.

Takže, kdy a kde?

HRko, 12. října 2023, Ostrava, DK Poklad

Ostravské HRko není žádná suchá konference, ale svěží HR party a festival. Čekají vás přednášky, workshopy, networking, prezentace a samozřejmě stánek Inove a Speyblu.

Určitě se k nám zastavte. Chystáme zábavné úkoly a dárečky, budete mít možnost si Speybl prohlédnout a vyzkoušet, a odnesete si materiály s informacemi, které vedení přesvědčí, že moderní HR aplikaci doopravdy potřebujete.

Šéf vás nechce vyslat, protože firma šetří, kde se dá? Sledujte naše sociální sítě a blog. Už brzy totiž vyhlásíme soutěž o lístek na tuto akci. Třeba vyhrajete zrovna vy!

Happiness@Work, 19. října 2023, Praha, Kongresové centrum

Tématem už 9. ročníku je štěstí a leadership. Takže letos ideální pro šéfy a vedoucí týmů, kteří chtějí, aby zaměstnanci byli v práci šťastnější, protože pak je práce baví a dělají ji, jak nejlépe umí. Budou tam přednášky, networking, expo a zážitková zóna i dětský koutek. Letos poprvé se konference spojuje s talk-show eventem o firemních kulturách Culture Rocks. Těšte se na příběhy, zážitky a setkávání.

A samozřejmě také na Inove a Speybl, který je tím správným pomocníkem pro firemní štěstí. Když se totiž zbavíte rutinní administrativy, budete mít volnější ruce na péči o zaměstnance. Přijďte na H@W navštívit náš stánek. Budeme si povídat, nachystáme zábavu i spoustu informací. Těšíme se moc!


Ani na jednu akci vám to nevyjde? Nezoufejte a napište nám, domluvíme si schůzku a budeme se vám věnovat pěkně v klidu. Nebo si Speybl zdarma vyzkoušejte.